Εξοπλισμός Πιλάτες

Παρακάτω παρουσιάζουμε τον Εξοπλισμό Πιλάτες που χρησιμοποιούμε στο στούντιο μας:

 • Cadillac

  Pilates Cadillac

  Ο Πύργος (Cadillac)

  Ο Πύργος (Cadillac) βοηθά στην βελτίωση της ελαστικότητας του σώματος, στην διόρθωση και στην ενδυνάμωση της σπονδυλικής στήλης. Επίσης βελτιώνει το συντονισμό του σώματος, την ευκαμψία, και μεταξύ άλλων, να κάνετε παράλληλα με την άσκηση μασάζ σε όλο το σώμα και στα εσωτερικά όργανα.

 • Reformer

  Pilates-Reformer

  Το Reformer

  Το Reformer είναι το πιο χρησιμοποιούμενο όργανο της μεθόδου Pilates. Επιμηκύνει και δυναμώνει όλο το σώμα με ισορροπημένο τρόπο. Το Reformer διδάσκει από τους αρχαρίους μέχρι τους προχωρημένους μαθητές να κινούνται με ακρίβεια, και παράλληλα να δυναμώσουν τους μύες τους, καθώς και να ευθυγραμμίζουν τις αρθρώσεις. Είναι ο πλέον απαραίτητος εξοπλισμός για τη βελτίωση της αντοχής, τη διόρθωση των ανισορροπιών και γενικά για τη αισθητική γλυπτική του σώματος.

 • Barrels

  Pilates Barels

  Τα Barrels

  Το Ladder Barrel, το Spine Corrector και το μικρό βαρέλι δυναμώνουν, διαρθρώνουν και επιμηκύνουν το όλο το σώμα. Θα βοηθήσουν στη βελτίωση της αναπνοής, και στην τόνωση των χεριών και των ποδιών όπως επίσης και στη βελτίωση τη στάσης του σώματος και της κίνησης. Είναι επίσης τα ιδανικά όργανα για να σμιλέψουν τους γεμάτους μηρούς και για να κάνουν μασάζ στο κάτω μέρος της πλάτης.

 • Arm_Chair

  Pilates Arm Chair

  Το Arm Chair

  Η "παιδική καρέκλα" / Arm chair είναι ένα σπάνιο κομμάτι του εξοπλισμού Pilates, και ένα από τα αγαπημένα μου! Βοηθά στο άνοιγμα των ώμων και του στήθους και στην βελτίωση της στάσης του σώματος. Επίσης βοηθά τα προβλήματα του αυχένα, της κύφωσης και στο να δυναμώνει άτομα που έχουν ένα αδύναμο άνω μέρος του σώματος. Αγόρασα το συγκεκριμένο στο σεμινάριο της Siri Galliano στο Big Bear Lake της Καλιφόρνιας!

 • Wunda_Chair

  Pilates Wunda Chair

  Η καρέκλα Wunda

  Η καρέκλα Wunda βοηθά στην ενίσχυση των ομάδων των μυών που δεν γυμνάζονται εύκολα με παραδοσιακές τεχνικές. Είναι το απόλυτο όργανο Πιλάτες για το τέντωμα της σπονδυλικής στήλης και των ποδιών και για την ενδυνάμωση των κοιλιακών, γλουτιαίων, χεριών και πλάτης.

 • Magic_Circle

  Pilates Magic Circle

  Ο Μαγικός Κύκλος

  Ο Μαγικός Κύκλος βοηθά να αυξήσετε τον έλεγχο του σώματος σας και να βελτιώσετε την ισορροπία και τη στάση του. Είναι το ιδανικό όργανο για να δυναμώσουν τα χέρια και η πλάτη και παράλληλα ευθυγραμμίζει τους μυς των ποδιών και της λεκάνης.

 • Foot_Corrector

  Pilates Foot Corrector

  Το Foot Corrector

  Το Foot Corrector βοηθά στη βελτίωση της ευθυγράμμισης του πέλματος, του αστραγάλου, του γόνατου, και του ισχίου. Κάνει μασάζ στους μύες του πέλματος και τους γυμνάζει.

 • Toe_Exercizer

  Pilates Toe Excerizer

  Το Toe Exercizer

  Το Toe Exercizer διορθώνει τα κότσια και ευθυγραμμίζει τα δάχτυλα των ποδιών. Επίσης βελτιώνει τη κυκλοφορία και την σταθερότητα στον αστράγαλο και στα δάχτυλα.

 • Breath-a-Cizer

  Pilates Breath-a-Cizer

  Το Breath-a-Cizer

  Το Breath-a-Cizer είναι μια συσκευή που βοηθά στη βελτίωση της αναπνοής και την συντονίζει με την ενεργοποίηση τον κοιλιακών και με την διάρθρωση της σπονδυλικής στήλης.

 • Βαράκια

  Pilates Weights

  Τα βαράκια

  Τα ελαφρά βάρη χρησιμοποιούνται στο Πιλάτες για να διορθώσουμε τη στάση του σώματος και την ισορροπία. Επίσης για να τονώσουμε πλαδαρούς μύες και να αναπτύξουμε άλλες αδύναμες περιοχές.

PILATES121 στον Τύπο

momy magazineευεξία magazineMadame Figaro magazine

megatv

Διάσημοι είπαν

Jennifer Aniston

Jennifer-Aniston“I'm a Pilates person. It's great. I had a chronic back, a pinched nerve and a hip problem and Pilates completely solved all of it. I love it. It also makes me feel like I'm taller.”

Προσφορά

50% Έκπτωση

Για το πρώτο ιδιαίτερο μάθημα Πιλάτες. Κρατήσεις θα γίνονται εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.