Φιλοσοφία Πιλάτες 121

pilates matwork shoulder bridge
Προσωπικά Επαγγελματικά
Θετικά αποτελέσματα
"Ο καθένας μπορεί να σας διδάξει μια ‘σειρά ασκήσεων’, αλλά λίγοι θα σας διδάξουν τη σωστή τεχνική για το ΔΙΚΟ ΣΑΣ σώμα"
Βίκυ Κουταλιανού
 

Αν ζητάτε τα μέγιστα αποτελέσματα από την μέθοδο Pilates, τότε θα πρέπει να είναι προσωπική άσκηση βασισμένη στους στόχους, τις ανάγκες και τις ικανότητες σας. Θα πρέπει να διδάσκονται με ασφάλεια αποτελεσματικές κινήσεις τις οποίες θα ενσωματώσετε αργότερα σε κάθε δραστηριότητά σας.

Η κα Κουταλιανού προσφέρει ένα συνδυασμό τεχνογνωσίας, τεχνικής, έμπνευσης και θετικής ενέργειας με τη μέθοδο Pilates που θα βελτιώσει δραματικά την εμφάνιση του σώματος σας αλλά και το πώς αισθάνεστε και κινείστε.

Συνδυάζουμε τις διδασκαλίες του Joseph Pilates με την ποιότητα, την εστίαση, τη χαρά της διδασκαλίας, και μια αίσθηση του χιούμορ. Κάθε συνεδρία μπορεί να περιλαμβάνει εξειδικευμένες συσκευές Pilates: το reformer, το wunda chair, το trapeze ή τα barrels κτλ. Σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε δοκιμάσει, εδώ θα σας βοηθήσουμε, μαζί με την προσπάθεια και την αφοσίωση που θα φέρετε μαζί σας, να εγείρετε μια βαθιά αίσθηση δύναμης και ευεξίας στο σώμα και το μυαλό.

Μερικά από τα οφέλη που θα αποκομίσετε από την άσκηση στο Pilates121:

  • Ισχυρούς έσω κοιλιακούς
  • Γραμμωμένους μύες (όχι ογκώδεις)
  • Καλύτερη στάση του σώματος
  • Αυξημένη χωρητικότητα των πνευμόνων και κυκλοφορικό
  • Καλύτερος συντονισμός (μυϊκός και ψυχικός)
  • Καλύτερη γνώση του σώματος σας

PILATES121 στον Τύπο

momy magazineευεξία magazineMadame Figaro magazine

megatv

Διάσημοι είπαν

Madonna

Madonna“I used to be a freak about doing yoga, but I had to do a lot of Pilates to rehabilitate my shoulder joint and get the use of my arm back”

Προσφορά

50% Έκπτωση

Για το πρώτο ιδιαίτερο μάθημα Πιλάτες. Κρατήσεις θα γίνονται εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.