Σχόλια πελατών

Pilates in Greece
Enter title text here...
Enter Quote here
 

Ξέρεις ότι έχεις βρει μια ξεχωριστή γυμνάστρια όταν θέλεις να το πεις σε όλους τους φίλους σου, αλλά την ίδια στιγμή δεν το κάνεις, γιατί δεν θέλεις να φανερώσεις το μυστικό σου! Σε ευχαριστώ Βίκυ!
Jessica ~ Ηλικία 26

Έχω παρατηρήσει μια διαφορά στον τρόπο που στέκομαι και κάθομαι στο γραφείο μου. Η στάση μου είναι καλύτερη, νιώθω σχεδόν σαν να μπορώ να αναπνέω καλύτερα. Έχω κάνει Pilates αλλού πριν, αλλά οι εμπειρίες ωχριούν σε σύγκριση με τα μαθήματα μου με την Βίκυ. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται το σώμα μου εκείνη την ημέρα. Βάζει όλη την ενέργειά της στο μάθημα της.
Ελεάννα ~ Ηλικία 38

Μου άρεσε πολύ το πρώτο μάθημα στο Pilates με την Βίκυ. Όντας το πρώτο μάθημα μου και μην ξέροντας τι να περιμένω, πραγματικά εκτίμησα τις σαφείς οδηγίες της Βίκυς. Εξηγεί κάθε κίνηση με σαφήνεια, γεγονός που το κάνει εύκολο για μένα να ακολουθήσω και να εκτελέσω τις κινήσεις των ασκήσεων. Ήταν μια θαυμάσια άσκηση και αισθάνθηκα το σώμα μου ισχυρότερο ακόμα και μετά από ένα μόνο μάθημα.
Ελισάβετ ~ Ηλικία 43

Ευχαριστώ Βίκυ για τον τώρα όμορφο πισινό μου! Και ο σύζυγός μου σε ευχαριστεί πάρα πολύ!
Cecilia ~ Ηλικία 40

Η γυναίκα μου έκανε Pilates με τη Βίκυ και ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος με τις αλλαγές που είδα στο σώμα της. Πηγαίνω στο γυμναστήριο αρκετές φορές την εβδομάδα και αποφάσισα να δοκιμάσω το Pilates κι εγώ. Στην αρχή ένιωσα το κάψιμο στους κοιλιακούς μου για τουλάχιστον 3 ημέρες μετά από μια προπόνηση με την Βίκυ. Τώρα είμαι πολύ πιο δυνατός – ακόμα και στο γυμναστήριο μου το λένε. Είναι πραγματικά περίεργο, να κάνεις μερικές επαναλήψεις σε φαινομενικά εύκολες ασκήσεις και στη συνέχεια να αισθάνεσαι πραγματικά ‘δουλευμένος’ και δυνατός. Ακόμα κι σπαστικός πόνος στην πλάτη μου είναι φύγει.
Χρήστος ~ Ηλικία 40

Έχω κάνει Pilates με τη Βίκυ για 1 έτος. Οι αλλαγές που έχω δει και αισθανθεί στο σώμα μου είναι τουλάχιστον απίστευτες. Ζω μια ώρα μακριά, αλλά η απόσταση που κάνω αξίζει για τα οφέλη που παίρνω από τα μαθήματα της Βίκυς. Συνήθως φεύγω από τα μαθήματα αισθανόμενη χαλαρή και γεμάτη ενέργεια. Τώρα τρέφω μεγάλη εκτίμηση για τη μέθοδο Pilates. Όταν ανακάλυψα ότι θα μετακόμιζα στη Κύπρο ρώτησα τη Βίκυ αν θα μπορούσε να μου συστήσει ένα καλό εκπαιδευτή, και της είπα, «Ελπίζω να είναι τόσο καλή όσο εσύ". Κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα πάντα κλείνω ένα μάθημα με τη Βίκυ.
Σταυρούλα ~ Ηλικία 37

Δεν έρχομαι μόνο για να κάνω Pilates με τη Βίκυ, έρχομαι για να είναι με ένα ξεχωριστό πρόσωπο.
Μάρω ~ Ηλικία 39

Ιδρώνεις και διασκεδάζεις στης Βίκυς και εκεί που νομίζεις ότι τελείωσε το μάθημα, αυτή θα βγάλει ένα μαραφέτι που μου γυμνάζει τα δάχτυλα των ποδιών. Ναι είναι γεμάτη εκπλήξεις!
Σταυρός ~ Ηλικία 29

Γυμνάζομαι με τη Βίκυ στο ομαδικό μάθημα Pilates του πολιτιστικού κέντρου του δήμου μου κάθε εβδομάδα. Ποτέ δε χάνω μάθημα. Μας κάνει να γυμναζόμαστε, να δυναμώνουμε και να γελάμε. Το χρειάζεσαι ένα τέτοιο άτομο. Έχει θετική ενέργεια, το βλέπεις ότι το κάνει με την καρδιά της.
Μαρία ~ Ηλικία 31

Θα γίνει μια μεγάλη γυμνάστρια μια μέρα, το ξέρω. Η Βίκυ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος με ισχυρό χαρακτήρα, που μπορεί και θα σας κάνει να δυνατότερη.
Νώντας ~ Ηλικία 39

Μερικές ασκήσεις είναι βαρετές και επαναλαμβανόμενες. Μου αρέσουν τα μαθήματά μου με τη Βίκυ γιατί πάντα προσπαθείς να μαντέψεις, και που νομίζεις ότι ξέρεις ποια θα είναι η επόμενη άσκηση, στην αλλάζει. Δεν είναι ποτέ βαρετή, βρίσκει πάντα έναν τρόπο να κάνει το μάθημά διασκεδαστικό και ενδιαφέρον και όταν μου λέει ότι το μάθημα τελείωσε, τότε είναι που δεν θέλω να φύγω!
Βάλια ~ Ηλικία 24

Είχα μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση για τη σκολίωση μου όταν ήμουν 14 ετών. Ήμουν αρκετά αρνητική στη σκέψη ότι θα έπρεπε να αρχίσω ένα πρόγραμμα άσκησης, αλλά όταν γνώρισα τη Βίκυ αμέσως ανακάλυψα ότι ήταν πολύ καλές γνώσεις και ήταν ευαίσθητη στις ανάγκες μου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Pilates με έχει βοηθήσει στην κινητικότητα μου και με έχει ωφελήσει στους πόνους. Έκανα επίσης Pilates με τη Βίκυ σε όλη την εγκυμοσύνη μου και δεν είχα κανέναν απολύτως τον πόνο στην πλάτη. Προσβλέπω στην επιστροφή μου στη Βίκυ μετά τη γέννα για να επανέλθει το σώμα μου γρήγορα.. Ξέρω ότι είμαι σε καλά χέρια.
Elisa ~ Ηλικία 32

Κάνω Pilates με τη Βίκυ 3 φορές την εβδομάδα το πρωί, και μετά πάω στη δουλειά μου. Αισθάνομαι γεμάτη ενέργεια!
Ιωάννα ~ Ηλικία 32

Δεν τη ξεγελάς. Ξέρει πότε κλέβεις σε μια άσκηση. Με εκπλήσσει ακόμα πως ξέρει όταν η μία πλευρά του σώματος είναι ασθενέστερη ή δεν λειτουργεί το ίδιο με την άλλη πλευρά. Νιώθω σαν να έχω πιο ισορροπημένο σώμα μετά το Pilates με τη Βίκυ.
Άννα ~ Ηλικία 27

Κάνω Pilates με τη Βίκυ για 5 χρόνια και δεν θα την αλλάξει για κανέναν.
Βάλια ~ Ηλικία 25

Τα καλύτερα κομπλιμέντα προέρχονται από ανθρώπους που δεν με έχουν δει εδώ και χρόνια. Με ρωτούν πως γίνεται να έχω τέτοιο σώμα μετά από 3 γέννες. Ειλικρινά πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι κάνω Pilates 3 φορές την εβδομάδα με τη Βίκυ. Έχω καλύτερο σώμα από ότι είχα πριν κάνω τα παιδιά.
Θέμις ~ Ηλικία 38

Της λέω να με βάλει στον εξοπλισμό και να με βασανίσει! Το σώμα μου αισθάνεται καταπληκτικά μετά το Pilates με τη Βίκυ.
John ~ Ηλικία 27

Το κατέχει!
Τάσος ~ Ηλικία 42

PILATES121 στον Τύπο

momy magazineευεξία magazineMadame Figaro magazine

megatv

Διάσημοι είπαν

Dita Von Teese

Dita Von Teese“I have been perfecting my routine and I’ve also been doing Pilates – my secret for keeping in shape.”

Προσφορά

50% Έκπτωση

Για το πρώτο ιδιαίτερο μάθημα Πιλάτες. Κρατήσεις θα γίνονται εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Τα οφέλη του Pilates121

  • Ισχυροί έσω κοιλιακοί
  • Γραμμωμένοι μύες (όχι ογκώδεις)
  • Καλύτερη στάση του σώματος
  • Αυξημένη χωρητικότητα των πνευμόνων
  • Καλύτερος συντονισμός (νου και σώματος)
  • Καλύτερη επίγνωση του σώματος σας