Βίκυ Κουταλιανού

vicki-profile
Επαγγελματισμός και Ευγένεια

EveryBody has a story...

 

Η Βίκυ Κουταλιανού μεταμορφώνει σώματα με επιτυχία με τη μέθοδο Pilates για πάνω από 10 χρόνια. Σπούδασε και εργάστηκε παράλληλα με τους καλύτερους στο χώρο. Στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στον Καναδά και στην Ελλάδα.

Η Βίκυ είναι απόφοιτος του Basi Pilates και του The PhysicalMind Institute και έχει σπουδάσει κίνηση και την παραδοσιακή Μέθοδο Πιλάτες για πολλά χρόνια. Είχε την τύχη να σπουδάσει και να εργαστεί με κορυφαίους διεθνείς εκπαιδευτές, επαγγελματίες στο χώρο της υγείας και τους λίγους εναπομείναντες μαθητές του Τζόζεφ Πιλάτες. Η Βίκυ ήταν αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ στην πατρίδα της, στον Καναδά εδώ και πολλά χρόνια όπου ολοκλήρωσε επίσης τις σπουδές της στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (BA Mass Comm). Έχει ταξιδέψει εκτενώς σε 3 ηπείρους καθώς εργαζόταν σε Διαφημιστικές & Αεροπορικές εταιρίες για πολλά χρόνια. Το 2000 ξεκίνησε να κάνει Πιλάτες ως έναν τρόπο για να διατηρηθεί σε φόρμα και να ισορροπήσει τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής της εκείνη την εποχή.

Πριν από χρόνια η Βίκυ γύμναζε τους κορυφαίους της Ελλάδος στα σπίτια τους και μέχρι σήμερα έχει εκπαιδεύσει άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ικανοτήτων, και επίπεδων φυσικής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών, αθλητών, καλλιτεχνών, αλλά και τη μητέρα της διπλανής πόρτας. Τώρα στο Παλαιό Φάληρο ειδικεύεται στην ιδιωτική εκπαίδευση όπου οι πελάτες της έρχονται για να την αποτελεσματική προσωπική εκπαίδευση στην παραδοσιακή μέθοδο Πιλάτες χρησιμοποιώντας τον ειδικό εξοπλισμό. Είναι γνωστή για την προσοχή που δίνει στις λεπτομέρειες και για την ειλικρινή και καλόκαρδη φύση της.

Την έχουν αναφέρει πολλά περιοδικά όπως, Μommy, Prevention, Madame Figaro, κλπ. Γράφει τακτικά άρθρα για να ενημερώνει το κοινό σχετικά με την αξία της κίνησης και το Πιλάτες. Μόνο λίγους μήνες μετά την εγκυμοσύνη της, η κα Κουταλιανού μίλησε για τη σημασία του Πιλάτες πριν και μετά την Εγκυμοσύνη στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega, Mommy, με οικοδέσποινα την Νόνη Δούνια. Επιπλέον, έχει προσφέρει χρήσιμες συμβουλές στο Διεθνή Οργανισμό Θηλασμού, La Leche League, στις νέες μητέρες πάνω στο θηλασμό και την σωστή στάση του σώματος. Είναι ένας από τους ιδρυτές του Συλλόγου Πιλάτες στην Ελλάδα και ενεργό μέλος της κοινότητας προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες της κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Ακολουθούν μερικοί διεθνώς αναγνωρισμένοι καθηγητές Πιλάτες από τους οποίους η Βίκυ είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί και να μελετήσει. Έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το στυλ διδασκαλίας της στην Μέθοδο Pilates της Νέας Υόρκης.

Jay GrimesJay Grimes Is an internationally renowned Master Pilates Teacher who studied with founder, Joseph Pilates. He taught in the original New York studio in the 1960's and is now the director of Vintage Pilates in LA. 

Read more...

Siri GallianoSiri Galliano Is one of the leading Pilates Trainers in North America and Europe and is a protégé of Romana Kryzanowska, the Master Pilates teacher who was trained by Joe Pilates. Famed for getting tangible results, she is one of the most sought-after experts on Pilates Method. Ms. Galliano has traveled the world helping to sculpt the bodies of celebrity clients such as Madonna, Sting, and Uma.

Read more...

Mari WinsorMari Winsor, dubbed 'The Queen of Pilates', is one of the foremost Pilates instructors in the world. She is known for her many high profile clients via her Hollywood studio and is credited for making The Pilates method accessible to the public at large. 

Read more...

PILATES121 στον Τύπο

momy magazineευεξία magazineMadame Figaro magazine

megatv

Διάσημοι είπαν

Dita Von Teese

Dita Von Teese“I have been perfecting my routine and I’ve also been doing Pilates – my secret for keeping in shape.”

Προσφορά

50% Έκπτωση

Για το πρώτο ιδιαίτερο μάθημα Πιλάτες. Κρατήσεις θα γίνονται εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Παναγής Κουταλιανός

Παναγής Κουταλιανός

Ο θρυλικός πρόγονος της Βίκης, Παναγής Κουταλιανός, ήταν γνωστός για την υπερφυσική του δύναμη.

Περισσότερα